ApaPlan

Polityka prywatności Apaplan

Zaktualizowano 18 września 2026 r. Ta strona opisuje przetwarzanie danych w apa-plan.com. Kontakt z właścicielem usługi: manichevassvetlana@gmail.com.

Logowanie i konto

Podczas logowania przez Google usługa otrzymuje potwierdzenie tożsamości, adres e-mail i unikalny identyfikator Google. Google może również przekazać imię i zdjęcie profilowe; Apaplan nie przechowuje tych pól w bazie kont. Hasło Google nigdy nie jest wysyłane do usługi. Apaplan nie prosi o dostęp do poczty, kontaktów ani plików Drive.

Podczas logowania e-mailem i hasłem usługa przechowuje adres e-mail i zabezpieczony skrót hasła, a nie oryginalne hasło. Dane logowania służą do dostępu do konta i projektów.

Projekty i dane techniczne

Plany, nazwy projektów, foldery, ulubione i ustawienia konta są przechowywane w Cloudflare D1, aby działały na różnych urządzeniach. Podkład dodany do projektu może być częścią zapisanego dokumentu. Własne przesłane modele 3D i tekstury pozostają obecnie w przeglądarce na urządzeniu, na którym je dodano.

Niezbędne pliki cookie obsługują sesje; pamięć przeglądarki służy do lokalnych ustawień i kopii zapasowych. Cookie logowania działa do 30 dni, a wylogowanie kończy bieżącą sesję. Adresy IP są przetwarzane w celu ochrony logowania, tymczasowych linków katalogu i limitów żądań. Cloudflare przetwarza żądania sieciowe podczas udostępniania witryny.

Dostawcy usług

Google zapewnia logowanie; Cloudflare udostępnia witrynę, bazę danych i katalog. Dane Google są używane wyłącznie do autoryzacji, nie są sprzedawane ani wykorzystywane przez Apaplan do reklam. Zobacz Politykę prywatności Google i Politykę prywatności Cloudflare.

Usuwanie i kontakt

Projekty możesz usuwać w aplikacji. Aby poprosić o usunięcie konta i powiązanych danych serwerowych, napisz z adresu konta na manichevassvetlana@gmail.com; może być wymagane potwierdzenie własności. Konta i zapisane projekty są przechowywane do momentu usunięcia. Lokalne kopie usuń w ustawieniach przeglądarki.

Dostęp Apaplan do konta Google możesz cofnąć w ustawieniach połączeń Google. Cofnięcie dostępu nie usuwa zapisanych projektów Apaplan.

Zaloguj się i rozpocznij projekt